AcasăNewsSolomon, mort sa ajunga parlamentar

Solomon, mort sa ajunga parlamentar

Antonie Solomon sustine ca adversarii sai politici raspandesc zvonul ca ar fi murit, doar-doar il vor scoate din cursa electorala.

Antonie Solomon incearca sa-i sensibilizeze prin orice mijloc pe craioveni

Luat de valul retoricii sentimentale, fostul primar al Craiovei se mira el insusi ca este in viata: ”Culmea este ca eu NU AM MURIT. In ciuda unora sau a altora. Nu mor cand vor ei. Am o misiune de indeplinit si de aceea si daca as fi in vreun pericol, pentru Craiova si pentru Craioveni moartea m-ar pasui, Dumnezeu mi-ar da o dispensa”. Iar ca dovada ca existenta este este indispensabila Craiovei, Antonie Solomon mentioneaza ”sutele de telefoane” si ”valul de simpatie din Craiovita Noua” care i-au dat, dupa raspandirea ”zvonurilor morbide”, certitudinea ca misiunea sa in slujba cetatii pastorite atata vreme ”nu s-a sfarsit, ci intra intr-o noua etapa”.

Olguta Vasilescu crede ca este vorba doar despre o smecherie de campanie

Imuna la suferintele indurate de fostul primar, Olguta Vasilescu, edilul in functie, sustine ca este vorba despre o situatie ”de-a dreptul penibila”, care tine de strategia nascocita chiar de Antonie Solomon. Respectiv ca acesta se ”omoara” singur sperand ca, induiosati, craiovenii il vor vota parlamentar.

author avatar
Simona Badulescu
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger