AcasăNewsSolemnitate parlamentara cu multe ”p”-uri in gura

Solemnitate parlamentara cu multe ”p”-uri in gura

Dupa ce si-au inceput ziua de munca cu un moment de reculegere in onoarea Regelui Mihai, parlamentarii au lasat morga de-o parte si s-au injurat de mame si toate cele.

Legile Justitiei au fost acelea care i-au facut pe alesi atinga un ”high level” in materie de pus poalele in cap. Demararea dezbaterii proiectelor de modificare a legilor judiciare, in pofida incercarilor opozitiei de a amana acest proces, s-a soldat nu numai cu obisnuitele injuraturi de mama ci si cu evocarea sexului anal. Deschizator de drumuri in domeniu a fost recidivistul Nicolae Bacalbasa, care a gratulat un USR-ist cu epitetul ”maimuta”, asta nu inainte de a-l injura de mama. ”E ok sa fim injurati in Parlamentul Romaniei? Ati inceput ziua de astazi solemn, ramaneti solemn. Domnule presedinte, cer regulamentar sa-l chemati la ordine pe domnul Bacalbasa”, a protestat deputatul USR Cristian Ghinea in fata presedintelui de sedinta Gabriel Vlase. Un dialog si mai ”vioi” a avut loc intre senatorul PSD Serban Nicolae (prezent, ieri, in plenul Camerei) si deputatul USR Cosette Chichirau. Auzind-o pe aceasta din urma ca il face ”sofer penal” (pentru ca l-a dus, pe vremuri, cu masina pe Catalin Voicu), Serban Nicolae a scapat caii din frau.

Serban Nicolae

”Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penala este mama care v-a facut asa nesimtita! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ti este rusine sa primesti banii astia nemunciti? Leafa marita iti place, nu? (…) Cautati un coleg alfabetizat, care a terminat doua clase si sa va scrie o plangere penala la adresa mea, sa vedeti ce am furat eu. Dumneavoastra sunteti atat de proasta! CV-ul este in poze? Sunteti atat de proasta incat e incredibil ce spuneti. Demonstrati ca am fost eu sofer. Aveti o poza? Poza e CV? Eu am o poza in care dvs faceti sex anal. Ce sa facem?”, a explodat de-a dreptul senatorul PSD.

Cosette Chichirau

Circ total!         

Intaratati de injuraturi, useristii au blocat practic plenul, impiedicandu-l pe presedintele de sedinta sa mai poata folosi instalatia de sonorizare. Pesedistii nu s-au lasat insa intimidati si au continuat sa adopte, pe articole, legea referitoare la statutul magistratilor, inclusiv la raspunderea acestora, folosindu-se de un microfon portabil.Asta dupa ce reusisera, cu chiu cu vai, sa adopte pe articole modificarile aduse Legii ANI – unele care ii absolva de orice pedeapsa pe alesii gasiti vinovati de conflict de interese in perioada 2007 – 2013. Cum circul de ieri a depasit orice limita, PNL si PMP s-au declarat depasite de situatie, s-au disociat de ofensiva USR afirmand ca nu vor sa participe la ”decredibilizarea si mai mult” a Parlamentului.

author avatar
Simona Badulescu
894 afisari

4 COMENTARII

  1. IN ROMANIA SE CONSTATA MEREU LUCRURI FOARTE INTERESANTAE PENTRU CA NU SE INTAMPLA NICIODATA CEEA CE TREBUIE.Ceea ce se intampla azi in Romania este foarte grav. E vorba de 27 de ani de lucrare pentru distrugerea mintii si sufletului romanilor, deci a fundamentului spiritual al devenirii Romaniei. Se continua cu succes distrugerea viitorului tarii. Se reuseste partial, dar cu consecventa demna de o cauza mai buna. Sunt sapte ani peste cele doua decenii prevazute de Profetul de Damaroaia asupra nevoii desteptarii romanilor. Semnalul imnului national intarzie insa sa se faca simtit. Suntem condamnati la hotie, la fals, la distrugerea permanenta a elitelor. Si acceptam monedele calpe pe care ni le-au furnizat in devalmasie partidele rosii. E grea desteptarea, dar inevitabila. Daca nu ne vom trezi, ne vor lua cei cu constiinta fortei lor dintre cearsafuri. Si nu vom avea parte de nici o bruma de eroism. Aici sta criza noastra devenita cronica.

  2. Să-i spună cineva doamnei cu Tricolorul pe umeri că l-a aşezat invers, ceea ce contravine legii şi trebue sancţionată.

  3. Pai ca sa ceri trebuie sa ai pe cineva care sa dea.Daca nu au bun simt de unde sa dea de unde sa cumpere?Stie careva cu cat e chilu?Astea se mai pot rezolva prin autocritica de partid sau vot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger