AcasăNewsSofia Vergara, data in judecata in numele propriilor embrioni

Sofia Vergara, data in judecata in numele propriilor embrioni

Actrita Sofia Vergara a fost data in judecata in numele embrionilor ei. In documentele depuse in instanta se afirma ca doi embrioni congelati ai vedetei ”sunt privati de dreptul lor de a se naste”.

Sofia Vergara se lupta de mai multe luni in instantele americane cu fostul ei logodnic, Nick Loeb, care a initiat, in 2015, un proces cu scopul de a proteja si de a duce la termen doi embrioni congelati ai actritei columbiene – doua fetite, Emma si Isabella – care au fost creati in 2013, in timpul relatiei lor si care ar fi urmat sa vina pe lume cu ajutorul unei mame-surogat. Actrita columbiana se opune insa acestui demers. Noul proces a fost initiat in Louisiana, un stat traditional favorabil politicilor ”pro-viata”, care ofera o protectie legala speciala pentru embrionii congelati.

Sofia Vergara şi Nick Loeb

Pe lista reclamantilor se afla si James Carbonnet, ”depozitarul” legal al embrionilor. In documentele depuse in instanta se afirma ca ”Emma” si ”Isabella” au fost private de dreptul lor de a mosteni un fond special creat pentru ele in Louisiana, deoarece nu li s-a permis sa se nasca. Reclamantii cer ca embrionii congelati sa fie predati lui Nick Loeb si sa fie implantati in uterul unei mame-purtatoare, pentru a putea sa se nasca si sa beneficieze de acel fond special, din care sunt finantate si programe de asistenta medicala si de educatie. Documentele solicita, de asemenea, ca Sofia Vergara sa fie decazuta din drepturile sale parentale si ca vedeta americana sa achite cheltuielile de judecata ale fostului ei logodnic. Vergara este in prezent casatorita cu actorul Joe Manganiello si are un fiu in varsta de 24 de ani, Manolo, dintr-o relatie anterioara.

author avatar
Catalin Dumitrescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger