AcasăNewsSoferul care a omorat trei persoane, de Revelion: Am fost orbit de...

Soferul care a omorat trei persoane, de Revelion: Am fost orbit de artificii

(foto: rtv)

Soferul, de 20 de ani, din Cluj, care in noaptea de Revelion a omorat o familie, le-a spus judecatorilor ca a fost orbit de artificii. Scuza nu i-a convins, insa, pe magistrati, care au decis arestarea preventiva, pentru 29 de zile, a tanarului.

(foto: rtv)

Barbatul a lovit in plin o fetita de 3 ani, pe tatal si unchiul acesteia, cu doar doua minute inainte de intrarea in 2013. Niciuna dintre victime nu a supravietuit impactului. Soferul a spus in fata judecatorilor ca nu i-a vazut pe cei trei din cauza artificiilor.

Inculpatul a fugit de la locul accidentului, dupa ce, spun martorii, ar fi trecut cu masina peste fetita pe care initial o lovise. Barbatul spune ca a parasit locul incidentului pentru ca unul dintre martorii accidentului l-ar fi lovit. El a sustinut ca nu era beat, fiindca bause doar un paharel de tuica.

Accidentul a avut loc la Floresti, judetul Cluj, masina tanarului lovind in plin doi barbati de 27 si 33 de ani si pe fetita unuia dintre ei, de 3 ani, care iesisera in strada, de Revelion, pentru a aprinde artificii. In urma impactului, unul dintre adulti a murit pe loc, iar al doilea a decedat imediat ce a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor. Copilul, in varsta de trei ani ani, a ajuns in stare grava la spital, insa nu a mai putut fi salvata.

Vinovatul de moartea celor trei provine dintr-o familie saraca si este tatal unui copil de cateva luni. Tanarul era in masina impreuna cu un prieten si mai avea cateva sute de metri pana acasa.

Soferul a fost prins de politisti dupa 15 ore de la producerea accidentului de la care tanarul a fugit. Judecatorii Tribunalului Cluj au dispus arestarea preventiva a barbatului. Mandatul intra in vigoare miercuri iar tanarul poate face recurs in urmatoarele 24 de ore.

author avatar
Alina Costache
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger