AcasăNewsUPDATE Soferul fugar, arestat preventiv

UPDATE Soferul fugar, arestat preventiv

Barbatul in varsta de 39 de ani, cautat inca de vineri, dupa ce masina pe care o conducea, avand pe urma un echipaj de politie, a acrosat cinci autoturisme, pe strada Alexandru Serbanescu din Capitala, a fost dus, in ultima zi a saptamanii, in fata instantei. 

UPDATE: Suspectul a ajuns in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1, care au dispus, duminica, plasarea sa in arest preventiv, pentru 30 de zile.

A fost in prima faza audiat, sambata seara, la sediul Brigazii Rutiere a Capitalei. Ulterior, s-a aflat ca barbatul – despre care seful Politiei Romane anuntase ca este recidivist -a fost retinut, urmand sa fie dus in fata instantei, pentru ca magistratii sa decida pasul urmator.

Din cate au precizat oficialii Politiei Capitalei, soferul nu ar fi oprit la semnalul unui echipaj, iar apoi o masina de la Sectia 2 a pornit pe urmele autoturismului. Barbatul a pierdut la un moment dat controlul volanului, lovind alte masini. A reusit sa se faca nevazut, oamenii legii prinzandu-l doar pe celalalt barbat aflat in autovehiculul respectiv.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger