AcasăNewsSoferii-catastrofa! Judetele cu cei mai nepriceputi conducatori auto din Romania!

Soferii-catastrofa! Judetele cu cei mai nepriceputi conducatori auto din Romania!

Ii intalniti in trafic, facand tot soiul de manevre mai mult sau mai putin periculoase si va intrebati, in gand, cum de au ajuns sa ia permisul auto.

Exista tot soiul de prejudecati cu privire la zonele din care ar proveni soferii nepriceputi. Si atunci, cel mai bine este sa privim statisticile! Din datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor rezulta ca in unele judete din tara sunt putini cei care reusesc sa treaca examenele pentru carnetul auto si sa obtina permisul din prima. Harghita conduce in topul candidatilor care sunt nevoiti sa repete proba teoretica si cea practica, pentru a spera la mult-doritul carnet de conducere. Mai exact, 67% dintre harghiteni au picat la prima incercare, potrivit evz.ro. Le urmeaza giurgiuvenii (66, 47%) si locuitorii din Covasna (66, 44%), dar si cei din Olt (63, 7%).

Si pitestenii au ceva de furca pana sa devina conducatori auto cu acte in regula. Conform statisticii, 57% dintre persoanele din judetul Arges care au dat de carnet au picat, dupa prima tentativa. Va intrebati cum stau bucurestenii la acest capitol? Daca da, aflati ca, potrivit sursei citate, peste 50% dintre locuitorii Capitalei, dar si cei din judetele Sibiu si Bihor au reusit sa ia carnetul dupa prima tentativa.

Sursa foto: glasul.ro

715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger