AcasăNewsSofer prins gonind cu peste 200 de km/h, pe Autostrada Soarelui!

Sofer prins gonind cu peste 200 de km/h, pe Autostrada Soarelui!

Oricat ar parea de greu de crezut, avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, un sofer a ales sa calce pedala de acceleratie a masinii pe care o conducea, duminica, pe Autostrada Bucuresti-Constanta, pana a depasit 200 km/h.

Cel putin asta a consemnat aparatul radar care, dupa cum anunta IGPR, l-a suprins pe tanarul sofer, care se deplasa de la Bucuresti catre Constanta, pe Autostrada A2, cu viteza de 203 kilometri/ora.

Conducatorul auto are 32 de ani si este din Braila. Odata constatata abaterea, oamenii legii l-au sanctionat pe soferul vitezoman cu amenda in valoare de 1.950 de lei, retinandu-i totodata carnetul, pentru o perioada de 90 de zile. Ca urmare, urmatoarele trei luni, soferul in cauza nu va avea voie sa conduca.

Va amintim ca, incepand cu ora 10 si pana la ora 14, judetele Constanta si Tulcea, inclusiv Autostrada A 2 (Bucuresti-Constanta), precum si drumurile nationale si europene din aceste doua judete se afla sub incidenta unei atentionari nowcasting COD GALBEN de vreme rea. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca, in intervalul mentionat, se vor semnala „ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 m, izolat sub 50 m, ploaie slaba sau burnita”.

sursa foto: cugetliber.ro

author avatar
Cristina Stefan
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger