AcasăNewsSocial-democratul Banicioiu ar fi stiut de Hexi

Social-democratul Banicioiu ar fi stiut de Hexi

La urechile fostului ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu (PSD), ar fi ajuns informatii in privinta Hexi Pharma, compania aflata in mijlocul unui adevarat scandal in privinta dezinfectantilor diluati ajunsi in spitalele romanesti.

Si nu de oriunde ci, conform Romania Libera, care citeaza surse medicale, chiar de la SRI, care i-ar fi trimis cel putin o informare in privinta infectiilor nosocomiale din spitalele autohtone, in care aparea si numele companiei patronate de Condrea. in sprijinul acestei afirmatii, sursa mentioneaza o verificare dispusa, de catre Corpul de Control al Ministerului Sanatatii (MS), la un spital clujean. Se intampla in aprilie anul trecut. La vremea respectiva nu s-a auzit, insa, de vreo masura in privinta dezinfectantilor utilizati, ci doar despre probleme cu modul in care se facea dezinfectia in cadrul unitatii medicale cu  pricina.

In replica, odata contactat pentru un pucnt de vedere pe aceasta chestiune, Banicioiu a ales sa nu spuna concret daca a primit sau nu informari de la SRI in privinta produselor pe care Hexi le-a livrat spitalelor autohtone, aducand in discutie confidentialitatea unor astfel de comunicari. Pana la acest moment, MS nu a facut public un punct de vedere pe acest subiect.

author avatar
eNational
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger