AcasăNewsSOCANT! Sotia sirianului gasit mort in Bucuresti a fost retinuta de procurori!

SOCANT! Sotia sirianului gasit mort in Bucuresti a fost retinuta de procurori!

Moustafa Haj Saleh

Moartea afaceristului sirian Moustafa Haj Saleh, al carui corp neinsufletit a fost gasit intr-o masina in cartierul bucurestean Pantelimon, continua sa fie invaluita in mister.

Moustafa Haj Saleh

UPDATE: Retinuta de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Andreea Maria Patrascu, sotia afaceristului sirian Moustafa Haj Saleh, a recunoscut ca l-a ucis pe acesta cu ajutorul amantului ei. Andreea Maria Patrascu a recunoscut ca i-a pus zeci de somnifere in mancare si bautura, lui Moustafa Haj Saleh, iar apoi l-a asfixiat cu o punga. Ulterior, ajutata de complicele ei, femeia a bagat trupul sirianului in portbagajul masinii gasite de politisti in cartierul bucurestean Pantelimon.

 

Sirianul, administrator al hotelului Perla Majestic din statiunea Olimp, a fost dat disparut inca din decembrie anul trecut, dar cadavrul sau a fost descoperit recent, intr-o avansata stare de putrefactie.

Initial s-a spus ca sirianul ar fi fost victima camatarilor, dar ultimele detalii scoase la iveala de oamenii legii tind sa dea o cu totul alta nuanta povestii.

Miercuri seara, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti i-au audiat pe sotia sirianului, Andreea Maria Patrascu, angajata la Ministerul Muncii, dar si pe iubitul femeii si pe amanta lui Moustafa Haj Saleh.

Oamenii legii au programat o infruntare intre cei trei si, in cele din urma, au decis sa o retina pe sotia sirianului si pe iubitul acesteia. Ultimele detalii arata ca Moustafa Haj Saleh a fost victima unei crime pasionale.

Sotia sirianului vroia sa divorteze de el, pentru a-si face o noua viata alaturi de iubit. Moustafa a refuzat, iar cei doi au pus la cale uciderea acestuia. Procurorii si-au dat seama de neconcordantele aparute in declaratiile celor doi dupa ce sotia lui Moustafa a precizat ca nu l-a mai vazut pe sirian de cateva zile, desi acesta a fost dat disparut in urma cu aproape o jumatate de an.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger