AcasăNewsUPDATE Socant: O femeie si-a aruncat copilul dintr-un taxi, pe Podul Grant...

UPDATE Socant: O femeie si-a aruncat copilul dintr-un taxi, pe Podul Grant

UPDATE: Fetita aruncata de mama dintr-un taxi in mers avea un an si jumatate, nu o luna si jumatate cum se anuntase anterior. Copila va ramane internata peste noapte, sub supravegherea medicilor de la „Marie Curie”. Femeia in varsta de 40 de ani, fosta grefiera din Oradea, a fost dusa la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, pentru o evaluare. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Capitalei, potrivit stirileprotv.ro.

Caz cutremurator in Capitala. O femeie aflata intr-un taxi si-a aruncat copilul din masina aflata in mers. Scena socanta s-a produs in urma cu scurt timp, pe Podul Grant din Capitala. Medicii iau in calcul varianta ca mama ar avea probleme psihice.

(foto: inpascani.ro)

Copilul pe care femeia l-a aruncat dintr-un taxi, joi dupa-amiaza, a fost transportat cu o ambulanta la spital. Din primele informatii, fetita are o lovitura la cap si nu e in stare grava.

„La fata locului am gasit-o pe mama cu bebelusul in varsta de aproximativ o luna si jumatate in brate. La o prima evaluare starea copilului nu era grava, prezenta doar un traumatism cranio-cerebral minor”, a declarat la Romania TV, medicul Bogdan Oprita, coordonator SMURD.

Martor la cumplita scena, soferul taxiului in care se aflau femeia si bebelusul a sunat la imediat la 112, cerand ajutorul ambulantei si al politiei. Cand a sosit Salvarea, mama tinea copilul in brate si intr-o prima faza nu a lasat cadrele medicale sa vada in ce stare e micutul. „Pentru faptul ca mama nu a dat voie personalului ambulantei sa examineze copilul releva faptul ca ar putea avea o suferinta psihica”, a declarat Oprita.

371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger