AcasăNewsSocant: Minora de 14 ani filmata in timp ce era violata de...

Socant: Minora de 14 ani filmata in timp ce era violata de sapte barbati!

(foto: rtv)

UPDATE: Tatal minorei de 14 ani, violata de cei sapte tineri, spune ca fiica sa nu avea prieten, el mentionand ca din primele cercetari a reiesit ca doar doi tineri au intretinut relatii sexuale cu fata, ceilalti cinci fiindu-le complici. „Am plecat cu fata la Politie, am dat declaratie si s-a stabilit cine au fost. Unii au declarat ca sunt vinovati, altii ca nu. Unii s-au laudat ca au filmat-o si o sa dea pe youtube, dar nu stiu ce s-a intamplat, fata mea, Cristina ii cunostea.Au legat-o cu niste curele, au batut-o, se pare ca doi au violat-o, iar ceilalti ar fi complici. Ceea ce vreau eu sa spun este ca s-a intamplat intr-o casa, la un baiat, dar acest baiat de 17 ani nu era prietenul ei. Fata mea nu avea prieten, daca era asa as fi aflat”, a declarat tatal fetei, Marian Cristea.

Totodata, IPJ Giurgiu urmeaza sa stabileasca daca victima sufera de anumite afectiuni. „Se pare ca fata are un retard mintal, dar pana in momentul de fata nu putem afirma cu certitudine pentru ca nu detinem documentele necesare care sa ateste aceasta situatie”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Suta.

O minora de 14 a fost legata, batuta si violata de sapte barbati, intr-o comuna din Giuriu. Unul dintre agresori a filmat intregul incident, barbatii laudandu-se prin comuna cu abuzul comis.

(foto: rtv)

Incidentul s-a petrecut in comuna Roata din Giurgiu, in data de 3 ianuarie, violul fiind raportat politiei chiar de victima, sambata, pe data de 5 ianuarie. „In cursul zilei de sambata, la postul de politie comunal Roata de Jos s-a prezentat o minora de 14 ani, din aceeasi localitate, care a adus la cunostinta politistilor ca in seara zilei de 3 ianuarie, cand se afla la locuinta unui prieten, a fost obligata prin violenta sa intretina raporturi sexuale cu mai multe persoane”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cristina Suta, pentru Realitatea TV.

Potrivit aceleiasi surse, minora s-a dus de buna voie acasa la prietenul ei, insa acesta a mai chemat cativa prieteni propunandu-i fetei sa intretina relatii sexuale cu acestia, dar tanara a refuzat: „Trei dintre acestia au legat-o, au lovit-o si au intretinut relatii sexuale cu ea”.

Politistii au reusit sa identifice si sa retina, in cursul zilei de sambata, pe sase dintre suspecti, al saptelea, un minor de 14 ani, fiind in continuare cautat de oamenii legii. „In momentul de fata, sase dintre suspecti sunt retinuti pe baza de ordonanta inca din data de 5 ianuarie, sub aspectul comiterii infractiunii de viol, lipsire de libertate in mod ilegal si proxenetism, urmand ca in cursul acestei zile sa fie dusi la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventiva”, a mai precizat Cristian Suta.

author avatar
Alina Costache
2.777 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger