AcasăNewsSocant! Michi de la “Suie Paparude” ar putea ramane cu sechele neurologice!

Socant! Michi de la “Suie Paparude” ar putea ramane cu sechele neurologice!

Mihai Campineanu, liderul trupei “Suie Paparude” a suferit un infarct, sambata-noapte,  artistul fiind internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, in coma indusa.

Michi a fost supus, duminica dupa-amiaza, unei interventii chirurgicale prin care i s-au montat doua stenturi care sa deblocheze de cheaguri de sange artera pulmonara. Acum, liderul trupei “Suie Paparude” se afla in coma indusa la spitalul din Timisoara, decizia fiind luata pentru a preveni noi convulsii ce i-ar putea provoca artistului alte afectiuni neurologice, potrivit Pro TV.

Medicii de la Institut sunt optimisti in ceea ce priveste reusita operatiei de montare a stenturilor, dar sunt foarte rezervati in legatura cu starea neurologica a lui Mihai Campineanu.

La dorinta familiei lui Mihai Campineanu, reprezentantii unitatii sanitare au precizat ca nu vor mai face declaratii cu privire la starea de sanatate a acestuia.

Mihai Campineanu, alias Michi, liderul trupei „Suie Paprude”, a fost internat duminica dimineata intr-un spital din Timisoara, dupa ce, la finalul concertului a suferit un infarct. Colegii de trupa ai artistului au povestit ca acesta a acuzat dureri puternice in piept, dupa care s-a prabusit. Un echipaj SMURD a sosit imediat la fata locului si l-a transportat pe Michi la spital.

author avatar
Alina Costache
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger