AcasăNewsSOCANT! Gigi Becali e knock-out: "Nu mai vreau decat sa mor, sa...

SOCANT! Gigi Becali e knock-out: „Nu mai vreau decat sa mor, sa scap de tot!”

Incarcerat, deja, de aproape un an, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, traieste o adevarata drama dupa gratii.

Afaceristul face tot mai greu fata conditiilor de detenta, iar numeroasele incercari de a obtine eliberarea, toate soldate cu esec, l-au afectat moral.

In plus, problemele grave de sanatate de la spate i-au pus capac, Gigi Becali ajungand sa faca o adevarata greva a foamei.

Afaceristul a solicitat in repetate randuri sa fie eliberat pentru a se putea opera la spate, insa pana acum nu a primit un aviz pozitic. Iar conform romaniatv.net, situatia lui Becali a ajuns atat de disperata incat, practic, afaceristului i-a paralizat mana dreapta.

Becali refuza sa manance, din cauza durerilor la spate, desi rudele si apropiatii ii trimit constant pachete. Patronul Stelei nu face decat sa se planga toata ziua de durerile la spate. Zilele in care a stat nemancat l-au facut sa slabeasca nu mai putin de 20 de kilograme.

Cu adevarat socant este destainuirea facuta de Becali in fata judecatorilor. „M-am saturat. Nu mai vreau nimic. Nu mai vreau decat sa mor, sa scap de tot. Sa scap de durerile astea insuportabile. Doamne, vreau sa mor!” a fost anuntul care i-a lasat cu gura cascata pana si pe magistrati.

author avatar
Cristi Ionita
1.508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger