AcasăNewsSOCANT! Fost campion national de atletism, in moarte clinica (VIDEO CUTREMURATOR)

SOCANT! Fost campion national de atletism, in moarte clinica (VIDEO CUTREMURATOR)

Stefan Pavel, fostul campion national de atletism care a fost implicat intr-o altercatie in urma cu circa doua saptamani, este in moarte clinica.

Barbatul, in varsta de 29 de ani, petrecea intr-un celebru club de noapte, din Iasi, alaturi de mai multi prieteni, in momentul in care s-a implicat intr-un scandal cu un individ de la o masa alaturata.

Conflictul a degenerat, iar cei doi si-au mutat ringul de lupta in fata clubului de noapte. Stefan Pavel a primit un pumn in plina figura, a cazut pe spate si s-a lovit cu capul de asfalt.

Dupa circa doua saptamani in care a stat in coma la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, sportivul a facut un stop cardiorespirator care l-a bagat in moarte clinica. Desi mai este tinut in viata doar de aparate, rudele sale cred in minuni si continua sa spere intr-un miracol, nedorind ca sportivul sa fie deconectat de la aparate.

Agresorul a fost retinut pentru 29 de zile, iar procurorii asteapta sa vada ce se intampla cu victima pentru a vedea pentru ce tip de infractiune vor solicita condamnarea agresorului.

sursa foto: bzi.ro

[youtube]BfEEJ9J4KSQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger