AcasăNewsSOCANT! A vrut sa-si omoare copilul pentru a o insoti pe LUMEA...

SOCANT! A vrut sa-si omoare copilul pentru a o insoti pe LUMEA CEALALTA

Caz incredibil petrecut la Iasi, unde o tanara a vrut sa-si omoare copilul, inainte de a incerca sa-si ia singura zilele.

C. Benchea (36 de ani), din cartierul iesean Mircea cel Batran, traverseaza o adevarata drama inca din 2007. Dupa ce tanara a nascut un baietel, sotul femeii a plecat in Italia pentru a munci pe bani buni si a asigura traiul familiei.

Insa, treptat, barbatul s-a rupt de familie si a solicitat divortul in instanta, actiune care a adus-o pe femeie in pragul depresiei.

Facand tot mai greu fata cheltuielilor pe care le avea, inclusiv cu copilul, femeia a clacat si a vrut sa-si ia capat zilelor cu un pumn de barbiturice. Insa, ziaruldeiasi.ro anunta ca, inainte de a-si pune singura capat zilelor, femeia si-a dat seama ca nu poate face fata despartirii de cel mic.

Iar atunci i-a trecut prin cap gandul criminal si l-a facut si pe baiatul de opt ani, premiant in clasa I, sa ingurgiteze mai multe barbiturice.

Martor la intreaga scena a fost bunicul copilului, care i-a gasit pe cei doi in agonie si a solicitat imediat ajutor. Femeia si copilul ei au fost transportati de urgenta la spital.

C. Benchea a fost salvata de medici, insa a refuzat internarea la Spitalul Socola, iar politistii i-au deschis dosar pentru tentativa de omor. Micutul se zbate intre viata si moarte, fiind in coma de gradul III, iar medicii sustin ca doar o minune il mai poate salva.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

author avatar
Cristi Ionita
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger