AcasăNewsSOC! Rezultatele probelor ADN arata ca Ionut NU A FOST UCIS de...

SOC! Rezultatele probelor ADN arata ca Ionut NU A FOST UCIS de MAIDANEZI!

Potrivit primelor rezultate ale probelor prelevate din ranile lui Ionut Anghel – micutul de patru ani care a fost omorat de caini intr-un parc din Capitala, se pare ca ADN-ul gasit nu apartine niciunuia dintre cei sase maidanezi acuzati ca l-ar fi ucis pe copil.

Astfel, ipoteza conform careia totul a fost doar o incenare, iar micutul de patru ani nu si-ar fi gasit sfarsitul in coltii cainelui fara stapan, incepe sa prinda contur. Surse oficiale au declarat ca din datele existente pana in prezent, analizele ADN arata ca Ionut nu a fost ucis de niciun caine dintre cei sase maidanezi suspectati de moartea lui, noteaza libertatea.ro.

Despre faptul ca Ionut ar fi putut fi omorat de un caine de lupta s-a discutat in repetate randuri, ipoteza sustinuta mai ales de iubitorii de maidanezi sau de presedintii Asociatiilor pentru cainii vagabonzi.

Avocata femeii care a adoptat cainele suspect de uciderea micutului de patru ani si care i-a dat apoi drumul pe strazi a declarat de nenumarate ori ca exista informatii potrivit carora copilul ar fi fost omorat de un caine de lupta, din rasa Rottweiler. Aceasta ipoteza pare a prinde contur dupa ce nu a fost gasit ADN-ul niciunui caine maidanez pe trupul micutului.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
6.920 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger