AcasăNewsSoc: parlamentar la munca de jos!

Soc: parlamentar la munca de jos!

Marius Nicoara poate canta ”Vino mama sa ma vezi cum lucrez la spatii verzi”

Senatorul liberal Marius Nicoara a fost condamnat la munca in folosul comunitatii. Ceea ce, la prima vedere, inseamna ca macar un parlamentar a fost pus, in sfarsit, la treaba.

Marius Nicoara poate canta Vino mama sa ma vezi cum lucrez la spatii verzi

Marius Nicoara s-a invartit de o condamnare dupa ce, in noiembrie 2014, s-a suit la volan beat mort (1,65 la mie alcoolemie) si a comis un accident pe o strada din municipiul Cluj-Napoca. In urma procesului, Nicoara a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si prestarea a doua luni de  munca neremunerata in folosul comunitatii (in cadrul Asociatiei Filantropice Medical-Crestine Cluj-Napoca sau a Primariei municipiului Cluj-Napoca mai exact) – sentinta ramasa definitiva deoarece politicianul a ales sa nu o conteste. Daca Nicoara se va conforma, ne vom putea lauda ca avem macar un parlamentar care a pus osul la treaba pentru binele cumunitatii, fie si numai pentru doua luni, in 2018. Cum insa sentinta conditioneaza prestarea muncii in folosul obstii de starea de sanatate a distinsului ales, foarte posibil este ca senatorul Marius Nicoara sa nu urneasca nici de aceasta data vreun pai si sa ramana, ca orice parlamentar care se respecta, doar cu pedeapsa primita cu suspendare.

author avatar
Simona Badulescu
289 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu Marius Nicoara este de vina. Clujenii sunt de vina. Cum a ajuns Marius Nicoara sa ocupe functii politice la nivel local si national. Am copilarit cu Marisu Nicoara. Intotdeauna a fost un smecheras mediocru. Desi vine din fam. Dr. Nicoara, de pe Gutaiului nr. 4, el, copilul, a fost intotdeauna un lenes, smecheras, o caricatura a Clujului de mahala. Pacat. Emil Aluas, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger