AcasăNewsSoc! Nu desecretizeaza nimic!

Soc! Nu desecretizeaza nimic!

Miza uriasa a mai multor dosare spectaculoase trimise in instanta, in ultima perioada, de catre procurorii anticoruptie a facut ca multa lume sa astepte cu sufletul la gura primele decizii ale judecatorilor. Pentru ca, sa nu uitam, DNA a incercat deschiderea unei adevarate „cutii a Pandorei”, cerand in instanta desecretizarea unor documente pentru care pana si Consiliul

Iata insa ca, deocamdata in cazul vicepremierului Gabriel Oprea, judecatorul de camera a refuzat, la randul sau, desecretizarea ceruta de catre procurori. Ceea ce creeaza astfel un precedent dupa care pot fi judecate si alte cazuri.

Nu se poate!

Pentru ca, intr-adevar, este greu de crezut ca un judecator poate trece peste o decizie oficiala a CSAT-ului, mai ales cand la mijloc este vorba de acte tinand de siguranta nationala. Si poate si de aceea uite ca, desi noua conducere a Ministerului de Interne s-a impaunat ca va desecretiza de urgenta toate documentele cerute de procurori, acest lucru intarzie sa se si petreaca. „Vinovat” fiind din nou CSAT-ul, care a decis ca, pur si simplu, „nu se poate”!

author avatar
Toni Matei
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger