AcasăNewsSoc la Australian Open: Djokovic, eliminat de un necunoscut!

Soc la Australian Open: Djokovic, eliminat de un necunoscut!

Surpriza de neconceput la Melbourne, Novak Djokovic, adica numarul 2 mondial si de 6 ori castigator al turneului, a fost invins in turul doi, de Denis Istomin, un jucator din Uzbekistan, aflat pe locul 117 ATP.

Dupa un meci maraton de 4 ore si 48 de minute, Istomin a obtinut prima sa victorie in fata sarbului, cu 7-6(8), 5-7, 2-6, 7-6(5), 6-4. Trebuie spus ca “Nole” nu mai pierduse de sapte ani un meci cu un jucator din afara Top 100.

“Imi pare rau pentru Novak, dar am jucat asa de bine azi. M-am surprins si pe mine insumi. A fost dur, dupa ce din setul trei am inceput sa am crampe la un picior si nu stiu cum am rezistat. Am asa de multe emotii, dar vreau sa multumesc celor care au fost alaturi de mine”, a spus Istomin. Uzbekul il va avea adversar, in turul trei, pe spaniolul Pablo Carreno Busta.

Vadit dezamagit de rezultatul partidei, Djokovic a recunoscut ca nu a avut ritm si ca loviturile sale nu au functionat: “Am jucat patru ore si jumatate. Este una dintre acele zile in care nu te simti grozav pe teren, nu am avut ritm, iar adversarul meu a simtit mingea foarte bine(…)Ce puteam face? Am dat totul pana la ultima lovitura, dar nu a functionat azi”.

author avatar
Bogdan Borcea
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger