AcasăNewsSoc in fotbal! O indragita cantareata a primit in rucsac capul sotului...

Soc in fotbal! O indragita cantareata a primit in rucsac capul sotului fotbalist

Lumea fotbalului este in doliu, dupa ce brazilianul Joao Rodrigo Silva Santos, fostul fundas al echipelor Botafogo si IFK Norrkoping, a fost ucis cu bestialitate de traficantii de droguri.

Joao Santos (35 de ani) se retrasese de doi ani din activitatea de fotbalist si isi deschisese o firma prin intermediul careia comercializa medicamente si produse de slabit.

In paralel, Joao Santos activa ca asistent social la politia din Rio de Janeiro, lucrand voluntar pentru inlaturarea influentei avute de traficantii de droguri in cartierele rau famate. De altfel, aceasta practica i-a fost fatala.

Conform mirror.co.uk, Joao Santos a fost rapit de traficantii de droguri luni seara, iar Geisa Silva, o indragita cantareata de flamenco, a alertat rapid fortele de ordine. Totusi, marti dimineata, Geisa a auzit zgomote in fata casei si a descoperit un rucsac in care se afla capul fostului fotbalist.

Capul lui Joao Santos avea ochii scosi si limba taiata, semn ca fostul fotbalist a fost torturat inainte de a fi ucis. Reprezentantii politiei au precizat ca familia lui Joao Santos nu primise amenintari in prealabil si ca se cauta cadavrul fostului fotbalist.

author avatar
Cristi Ionita
1.411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger