AcasăNewsSoc in dosarul lui Puiu Popoviciu!

Soc in dosarul lui Puiu Popoviciu!

Omul de afaceri, condamnat pentru un prejudiciu care nu exista!

Omul de afaceri Puiu Popoviciu este unul dintre putinii „clienti ai DNA” care au preferat, in locul luarii unor pozitii subiective extreme, sa apeleze la calea juridica si, prin intermediul avocatilor, sa continue sa-si caute dreptatea, in ciuda faptului ca a primit deja o  condamnare definitiva la inchisoare.

Omul de afaceri condamnat pentru un prejudiciu care nu exista

Iar noi amanunte de-a dreptul halucinante ies deja la iveala despre ancheta si procesul care au dus la condamnarea lui Popoviciu la sapte ani de inchisoare, dar si a altor persoane in „Dosarul Baneasa”. Insa cea mai socanta rasturnarea de situatie este reprezentata de faptul ca, pur si simplu, aceasta condamnare a fost pronuntata fara ca instantele care au judecat speta „sa-si dea seama” ca la dosar nu a fost stabilita existenta vreunui prejudiciu!

Profesorii de la USAMV amenintati ca vor fi luati cu autobuzul

Ceea ce va face, cu siguranta, ca sansele de rejudecare a dosarului, insistent ceruta de unii dintre cei mai influenti avocati americani, in frunte cu chiar fostul sef al FBI-ului sa creasca semnificativ…

Amenintari cu „Autobuzul”

Mai mult chiar, documente facute publice scot in evidenta faptul ca unii dintre sefii Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (USAMV), institutie care s-a asociat cu firma Baneasa Investments pentru ridicarea complexului comercial Mall Baneasa ar fi facut „marcaj” pe langa zeci de profesori din Senatul Universitatii pentru ca acestia sa voteze constituirea ca parte civila, amenintandu-i ca altfel „vor fi luati cu autobuzul la DNA” si ca  vor ajunge sa fie inculpati. Iar toata aceasta presiune asupra a zeci de cadre universitare ar fi fost pusa dupa o „descindere” a procurorului anticoruptie Marin Nicolae la chiar sediul Universitatii, unde acesta „s-a scapat” ca pentru el „cine nu este cu noi este impotriva noastra”, sugerand ca profesorii care nu vor semna cererea lui vor fi acuzati de zadarnicirea anchetei!

Nu exista prejudiciu!

Iar toata aceasta isterie a amenintarilor ar fi fost declansata pentru ca nimeni nu a reclamat un prejudiciu care nu exista, cu toate ca ancheta intens mediatizata era mai mult decat avansata. Si uite cum, de frica „autobuzului” si a puscariei, zeci de profesori au votat un prejudiciu despre care habar nu aveau, dandu-se astfel credit doar raportului specialistului DNA, astfel ca in rechizitoriu s-a ajuns la un prejudiciu absolut urias, de 170 milioane de euro! Care acum insa poate fi si va fi contestat cu siguranta…

author avatar
Andrei Coman
2.453 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger