Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » SOC: Dosarul lui Puiu Popoviciu se intoarce la fond

SOC: Dosarul lui Puiu Popoviciu se intoarce la fond

Autor:

Seria uluitoare de dezvaluiri din ultima vreme privind abuzurile comise in dosarul “Baneasa”, care au dus la condamnarea omului de afaceri Puiu Popoviciu la o pedeapsa de 7 ani de inchisoare par sa ii fi convins pe magistratii Inaltei Curti ca ceva este totusi putred in aceasta ancheta in care, reamintim, Puiu Popoviciu a fost condamnat penal inainte de a se stabili un prejudiciu, controversatul judecator Corneliu Ioan Bogdan Tudoran incercand de abia cum, in civil, “sa stearga urmele”.

 

Popoviciu puiu 300x231 SOC: Dosarul lui Puiu Popoviciu se intoarce la fondEste o victorie uluitoare atat pentru miliardarul Puiu Popoviciu, cat si pentru intreaga justitie din Romania, care, iata, prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie demonstreaza ca poate fi independenta, in ciuda influentelor “fratiilor din Sistem”.

Iata ce se mentioneaza in minuta data in acest caz: “2394/1/2017 – Contestatie in anulare – Puiu Popoviciu – admite in principiu contestatie in anulare. Termen 17.11.2017 pentru discutarea pe fond a contestatiei in anulare”.

Cititi si:  “Fratia judecatorilor”, pe mana cu “Clanul Machidonilor”

Judecatorul “Limuzina”, culoarul lui Becali in Justitie!


1 Comentariu la SOC: Dosarul lui Puiu Popoviciu se intoarce la fond

  1. EMIGRANTUL

    Da caest nomenclaturist STRICAT face parte din BURGHEZIA COMUNISTA (mult mai hidoasa, mult mai odioasa si asupritoare decat cea capitalista) care in numele TRANZITIEI DEMOCRATIEI si privatizarii au furat TOT C.A.P-urile, I.A.S.-urile, FERMELE DE STAT, INTREPRINDERILE DE STAT, BOGATIILE SOLULUI SI SUBSOLULUI, APELE SI PADURILE, iar pe romani cca. 5 milioane i-a alungat din tara prin tari straine……..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!