AcasăNewsSMS-ul afaceristului Condrea, inaintea sfarsitului

SMS-ul afaceristului Condrea, inaintea sfarsitului

Ancheta menita sa scoata la lumina conditiile in care a murit patronul Hexi Pharma e in plina desfasurare, iar procurorii pun cap la cap diferitele informatii pe care el afla cu fiecare audiere sau cu fiecare proba care se adauga la dosar.

Pe langa cateva noi imagini surprise la locul accidentului, cu o camera de bord aflata intr-un autoturism, in spatiul public au aparut, miercuri, si franturi din ceea ce televiziunile de stiri prezinta a fi un schimb de mesaje scrise pe telefon – tip sms- intre Dan Condrea si partenera sa de viata.

Astfel, patronul Hexi Pharma, despre care, deunazi, odata cu conformarea identitatii soferului masinii implicate in accidentul din 22 mai, aflam, din directia Parchetului General, ca ar fi parcurs drumul Corbeanca-Buftea de nu mai putin de 13 ori in decurs de aproape o ora si 10 minute, i-ar fi raspuns sotiei sale, care voia sa stie ce face, un singur cuvant: „meditez”.

Tinand cont de precizarile procurorilor, se poate banui faptu ca sms-ul respectiv ar fi putut si scris chiar din masina in care afaceristul care controla firma producatoare de biocide Hexi Pharma se afla, duminica seara.

Cititi si: Au aparut noi imagini in cazul accidentului patronului Hexi Pharma

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger