Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Smiley a ramas fara Mertan

Smiley a ramas fara Mertan

Autor:

Cantaretul Smiley pare sa fie urmarit de ghinioane in ultima perioada. Dupa ce, zilele trecute, i-a fost suspendat permisul de conducere pe 90 de zile, reprezentantii Mercedes au hotarat sa-l lase si fara masina, pentru cel putin aceeasi perioada.

 

smiley mercedes 300x215 Smiley a ramas fara Mertan

Smiley a ramas fara bolidul sau, pentru cel putin 90 de zile

Imprudenta de care a dat dovada, zilele trecute, atunci cand a depasit pe linie continua, l-a costat scump pe Smiley. Prezenti la datorie, agentii rutieri au intervenit si i-au taxat greseala artistului, mai ales ca acesta conducea cu o viteza destul de mare. Degeaba a incercat Smiley sa se scuze in fata oamenilor legii, spunandu-le ca se grabea sa ajunga la un concert, in Craiova, ca patrula de politie a decis sa-l sanctioneze.

smiley glk  12 300x203 Smiley a ramas fara MertanAgentii rutieri au hotarat sa-i suspende artistului carnetul de conducere pe o perioada de 90 de zile. Necazurile cantaretului nu s-au oprit insa aici, caci reprezentantii Mercedes nu s-au lasat nici ei mai prejos si i-au luat GLK-ul artistului, pentru cel putin aceeasi perioada. Reamintim ca, anul trecut, Smiley a incheiat un contract cu firma germana de automobile pentru a deveni imaginea brandului, avand la dispozitie un Mercedes GLK.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 12-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!