Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Smiley a lansat clipul noii sale piese – “De unde vii la ora asta?” (VIDEO)

Smiley a lansat clipul noii sale piese – “De unde vii la ora asta?” (VIDEO)

Autor:

Fix pe 10 aprilie, indragistul solist a lansat clipul noii sale piese, “De unde vii la ora asta?”. Pasul face parte din proiectul “#Smiley 10” si, dupa cum e lesne de intrevazut, se concentreaza in jurul numarului asociat cu perfectiunea, cel putin la nivel de note/scoala :).

 

smiley 376x500 Smiley a lansat clipul noii sale piese   De unde vii la ora asta? (VIDEO)Asadar, pe contul oficial de pe Youtube al lui Smiley, fanii au putut descoperi, de aproape trei ore deja, clipul melodiei despre care va spuneam, regizat de Iura Luncasu si filmat atat la Domeniul Manasia, cat si in Centrul Istoric. Fanii trebuie sa stie ca solistul lor preferat si-a adus, la randul sau, contributia la nivel de muzica si versuri.

Pana sa va lasam sa vedeti clipul, va amintim doar ca “De unde vii la ora asta?” este al doilea single din seria de 10 piese+clipuri ce vor fi lansate pe durata a 10 luni. Si daca va intrebati de ce toate se concentreaza in jurul acestui numar, va amintim ca in 2017 Smiley sarbatoreste 10 ani de cariera solo!

sursa foto: Facebook/Smiley    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!