AcasăNewsSlugoiul lui Ponta zice ca face nimic

Slugoiul lui Ponta zice ca face nimic

Robert Cazanciuc are idei

Robert Cazanciuc propune ca modificarea Codurilor penale sa poata fi facuta doar o data pe an, pe motiv ca Justitia trebuie sa fie ”predictibila”. Ruda lui Ponta nu sufla in schimb nicio vorba despre necesitatea modificarii Codurilor la zi, marca Bica.

Robert Cazanciuc are idei

Facute de un procuror (Alina Bica) si trecute cu forta prin Parlament, actualele Coduri Penal si de Procedura Penala trebuie urgent modificate. Asta spun de mai bine de un an CCR, asociatii ale magistratilor, politicieni, reprezentanti ai patronatelor, oameni de afaceri etc. Fost ministru al Justitiei post adoptarea Codurilor, Robert Cazanciuc nu a facut nimic in acest sens. S-a multumit sa atarne in lesa lui Victor Ponta, un Ponta tinut la randul lui in frau de partenerii externi bine aburiti cu lupta anticoruptie. Intre timp, ecourile abuzurilor permise de actualele Coduri penale au trecut granita si toata lumea s-a convins de necesitatea modificarii operei lui Bica. Opera deja sanctionata oficial de CCR in cazul a zeci de articole. Ajuns mare sef al Comisiei juridice din Senat (dupa matrasirea lui Serban Nicolae), Cazanciuc nu a pus mana sa faca un proiect coerent de modificare a Codurilor penale, ci s-a gandit ca sa limiteze schimbarea legislatiei in domeniu la doar o data pe an. In principiu, ideea s-ar putea sa nu fie rea daca ne gandim ca orice politician cu oarece greutate poate incerca o modificare legislativa ori de cate ori el, nevasta, copiii sau amanta sunt prinsi cu fofarlica si risca o condamnare. Nu poti insa ingradi modificarea Codurilor inainte de a le pune la punct iar Cazanciuc exact asta propune sa se faca: sa puna caruta inaintea boilor.

author avatar
Simona Badulescu
419 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Slugoiul lui Ponta”-bravo,nene!Dupa ce ati ridicat ode pentru cel mai iubit,inteligent si cel mai prim ministru din istorie nu este frumos sa intoarceti armele si sa-l scuipati pe fostul cel mai mare om de stat,cel care era in stare sa umple stadioane,ca pe vremuri,cu adepti fideli.De-aia faceti parte din categoria ziarizde tovarasa simona badulescu,de-aia ce spuneti n-are nici o valoare.Uite,de-aia!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger