AcasăNewsSituatia apei calde s-a rezolvat. Pentru moment

Situatia apei calde s-a rezolvat. Pentru moment

Situatia furnizarii apei calde s-a rezolvat, s-a anuntat oficial. Insa nu definitiv, cum si-ar dori bucurestenii platitori de facturi si fara un leu datorie, ci pentru moment. A se citi cel putin pentru o saptamana.

Un anunt in acest sens a venit din partea unui reprezentant al Ministerului Energiei, la finele unor discutii pe aceasta tema. „Am rezolvat problema, pentru moment”, a transmis secretarul de stat in Ministerul Energiei. Corina Popescu a explicat faptul ca pentru „cel putin 7 zile” problema e rezolvata. Ceea ce inseamna in cuvinte putine, ca saptamana aceasta, cel putin, bucurestenii nu vor ramane fara apa calda. Ce anume se va intampla, insa, dupa ce vor trece aceste 7 zile, ramane de vazut.

Cititi si: Locuitorii Capitalei, asigurati ca nu se pune problema sa se opreasca apa calda: „Ar fi o fapta penala”

In cazul in care vreti sa stiti in ce anume consta solutia, Popescu a anuntat faptul ca s-au gasit „resurse financiare” pentru a se achita gazul, ceea ce inseamna ca se va plati o parte din datoria ELCEN catre Romgaz. „Situatia de azi este o rezultanta a blocajului financiar intre ELCEN si RADET de multa vreme. Este o problema complexa, care presupune discutii si dialog intre toti factorii implicati si nu se poate rezolva dintr-o singura perspectiva (…) fac apel la calm”, a adaugat Popescu.

sursa foto: investenergy.ro

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger