Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Site-ul Ministerului Justitiei, nefunctional

Site-ul Ministerului Justitiei, nefunctional

Autor:

UPDATE: In cursul dupa-amiezii, pe site-ul oficial al MJ au aparut doua mesaje. “Din cauza numarului mare de accesari, site-ul Ministerului Justitiei este temporar nefunctional”, suna primul dintre ele, cu referire la situatia pe care o remarcasera, de altfel, cei care au dorit sa vada continutul raportului privind activitatea manageriala de la DNA.

 

—-

Cei care incearca, la momentul de fata, sa intre pe pagina electronica a Ministerului Justitiei, www.just.ro, pe care ar urma sa fie postat documentul ale carei concluzii au fost anuntate seara trecuta de ministrul Toader, observa ca site-ul nu se incarca si ca sunt informati ca ”acest site nu poate fi accesat”.

nu function 350x184 Site ul Ministerului Justitiei, nefunctionalSeara trecuta, in cadrul declaratiei de presa la finele careia a anuntat ca va declansa procedura de revocare a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei anuntase ca respectivul raport privind activitatea manageriala la DNA va fi postat pe site-ul Ministerului.


1 Comentariu la Site-ul Ministerului Justitiei, nefunctional

  1. Ipu

    E lasa ca mai e saituri. De ce nu da copii la televiziuni sau sa le arunce din turla Mitropoliei?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!