AcasăNewsSite de anunturi, urmarit penal pentru proxenetism

Site de anunturi, urmarit penal pentru proxenetism

Prostituatele isi racolau clientii cu ajutorul site-ului

Un site de anunturi este urmarit penal pentru proxenetism, dupa ce procurorii au stabilit ca prin intermediul acestuia erau racolati „clienti” de catre mai multe persoane, instanta stabilind ca, in urmatoarele 60 de zile, sa nu mai fie publicate anunturi la rubrica „Ea cauta partener”.

Prostituatele isi racolau clientii cu ajutorul site-ului

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 instrumenteaza un dosar-premiera in Romania, anuntand ca a inceput urmarirea penala fata de firma Anuntul Telefonic SRL pentru savarsirea mai multor infractiuni de proxenetism.

„Ea cauta partener” pentru sex platit

In urma prezentarii in fata instantei, judecatorii au stabilit ca firma Anuntul Telefonic SRL sa nu mai aiba voie sa desfasoare activitati de natura celor cu ocazia carora a fost comisa infractiunea de proxenetism pe o perioada de 60 de zile, respectiv interzicerea publicarii anunturilor online din cadrul subrubricii „Ea cauta partener”, aflata la rubrica Matrimoniale, pe site-ul anuntul.ro, pagina web a Anuntului Telefonic. Potrivit procurorilor, intre 24 mai 2013 si 4 februarie 2015, site-ul anuntul.ro, prin modul sau de structurare, a inlesnit practicarea prostitutiei de catre mai multe persoane care au postat anunturile. Prin aceasta acceptare de promovare a serviciilor oferite, acest site le-a facilitat persoanelor care practica prostitutia racolarea de clienti cu care acestea intretineau raporturi sexuale contra cost. „Subsectiunea: <<Ea cauta partener>> a fost creata in mod distinct, fiind destinata unui alt scop decat cel pentru care un observator obiectiv ar crede ca a fost infiintata rubrica <<Matrimoniale>>, intrucat, tot in cadrul acestei rubrici, a mai fost creata si subrubrica <<Prietenii, Casatorii>> „, sustin anchetatorii. „In fapt, prin intermediul unor carduri de plati, persoanele cercetate in cauza, au achitat anunturile care apareau pe site, publicate la rubrica si sectiunea mentionata mai sus, iar, prin intermediul numerelor de telefon care insoteau anunturile, clientii contactau persoanele de sex femeiesc si obtineau, contra-cost, serviciile dorite, activitate sustinuta si inlesnita de catre acestia, astfel, urmarind si obtinand foloase materiale semnificative pentru ei”, precizeaza procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

author avatar
National
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger