AcasăNewsSistemul cardului de sanatate s-a imbolnavit iar!

Sistemul cardului de sanatate s-a imbolnavit iar!

Pacientii nu mai stiu ce sa creada. La fel si medicii, dar si farmacistii care au descoperit ca sunt noi probleme de functionare a cardului de sanatate.

Nici nu-si revenise bine in simtiri dupa precedentele episoade de „lesin”, ca sistemul informatic care ar trebui sa permita functionarea cardului de sanatate a picat din nou, undeva in jurul orei 10.

Situatia e cunoscuta atat de specialistii care au nevoie sa foloseasca acest sistem pentru a inregistra informatii in privinta tratamentului acordat pacientilor care vin la consult sau sa vada daca o persoana care apeleaza la servicii medicale este sau nu platitoare de asigurari de sanatate, cat si de catre mai-marii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Care, asemeni precedentelor dati in care sistemul a picat, au explicat faptul ca platforma „este indisponibila datorita (sic!) unor probleme tehnice” si au sfatuit sa se foloseasca, pana la rezolvarea chestiunilor neprevazute, modul off-line.

Va spuneam ca, din pacate, in ultima vreme nu au fost putine situatiile in care cardul a fost inutilizabil. S-a intamplat si la inceputul lui noiembrie, dar si la mijlocul lunii precedente, cand sistemul a ramas picat mai bine de trei zile.

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger