AcasăNewsSirianul din portbagaj, ucis de nevasta cu Diazepam

Sirianul din portbagaj, ucis de nevasta cu Diazepam

Cetateanul sirian gasit mort, zilele trecute, in portbagajul unei masini parcate chiar in fata Sectiei 9 Politie din Bucuresti a fost ucis de sotie cu Diazepam. Nevasta lui Haj Saleh Moustafa, Andreea Maria Patrascu, a fost ajutata de amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire.

Andreea Maria Patrascu si-a ucis sotul pentru bani

Amantul sotiei sirianului le-a spus anchetatorilor ca Haj Saleh Moustafa a fost otravit de femeie pentru bani, iar el ar fi ajutat la punerea cadavrului in geanta si transportarea acestuia cu masina pana pe Soseaua Pantelimon.

Otravit pentru bani

Haj Saleh Moustafa

Sotia sirianului, Andreea Maria Patrascu, si amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost retinuti, ieri, dupa ce politistii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au avut indicii potrivit carora, in luna decembrie 2014, cei doi l-ar fi omorat pe Haj Saleh Moustafa. Andreea Patrascu si-ar fi otravit sotul, dupa ce i-ar fi pus in mancare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficienta renala acuta. Atat Alfons Gabriel Arhire, cat si Andreea Patrascu au recunoscut faptele. Arhire le-a spus anchetatorilor ca sirianul a fost otravit de sotia acestuia, pentru bani. Barbatul a precizat ca el ar fi participat doar la punerea cadavrului in geanta si transportarea acestuia cu masina pana pe Soseaua Pantelimon, unde a fost gasit dupa aproape patru luni de la crima. Sotia sirianului Haj Saleh era consilier la Inspectia Muncii, in Departamentul Relatii Internationale.  Arhire, fost director al unei firme de consultanta, specializat in securitate si sanatate in munca, este absolvent al Facultatii de Drept si al Seminarului Teologic Liceal Bucuresti. Reamintim ca trupul sirianului Haj Saleh Moustafa a fost gasit in 8 aprilie, intr-o geanta aflata in portbagajul unei masini cu numar de Constanta, inscrisa pe numele societatii Perla Majestic, care era parcata pe Soseaua Pantelimon, vizavi de Sectia 9 de Politie. Barbatul fusese dat disparut in ianuarie, desi nu se mai stia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

author avatar
Andrei Coman
1.898 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger