AcasăNewsSirianul din portbagaj, apropiat al milionarului Mohammad Murad

Sirianul din portbagaj, apropiat al milionarului Mohammad Murad

Masina in care a fost gasit sirianul mort apartine unei firme detinuta de milionarul Mohammad Murad

Barbatul gasit mort in portbagajul unei masini parcate pe Soseaua Pantelimon, chiar in apropierea Sectiei 9 Politie, este un afacerist sirian, stabilit in Romania, disparut inca de la jumatatea lunii decembrie a anului trecut. Haj Saleh Moustafa era un apropiat al proprietarul lantului hotelier Phoenicia si finantatorul The Money Channel.

Masina in care a fost gasit sirianul mort apartine unei firme detinuta de milionarul Mohammad Murad

In varsta de 53 de ani, Haj Saleh Moustafa fusese dat disparut de concubina lui anul acesta, in ianuarie, desi nu mai daduse niciun semn de viata din 14 decembrie 2014.

La costum, in geamantan

Cetateanul sirian locuia in Bucuresti, intr-un bloc situat intr-un complex rezidential, insa avea resedinta in localitatea constanteana Navodari. El detinea doua societati comerciale care prestau servicii pentru lantul hotelier Phoenicia. El era un colaborator vechi al omului de afaceri Mohammad Murad, detinatorul lantului hotelier Phoenicia. Acesta a declarat ca masina in care a fost gasit cadavrul apartinea uneia dintre firmele sale, iar Moustafa Haj Saleh a fost angajat la una din firmele sale acum 5, 6 ani, dar ca ulterior acesta si-a facut propria firma, fiind un simplu colaborator.

Mohammad Murad

Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa era ascuns intr-un geamantan ce se afla in portbagajul masinii, iar oamenii care locuiesc in zona Pantelimon sustin ca masina era abandonata acolo de 3 luni. Politistii au deschis portbagajul dupa ce au fost anuntati de niste muncitori care lucrau in zona si care trebuiau sa mute masina ca au simtit un miros puternic. Trupul sirianului, imbracat in costum, era intr-o stare avansata de putrefactie, dar nu fusese transat, ci asezat in asa fel incat sa incapa in geanta, au relevat cercetarile de la INML.

author avatar
Andrei Coman
1.424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger