AcasăNewsSinucigasul din poligonul milionarului Urdareanu a lasat bilet de adio

Sinucigasul din poligonul milionarului Urdareanu a lasat bilet de adio

Instructorul Nicolae Tanase a fost impuscat de trei ori de elevul sau

Tanarul care si-a impuscat instructorul in poligonul de la UTI, iar mai apoi s-a sinucis cu aceeasi arma, a lasat un bilet de adio, in care a scris ca se simte inutil si ca vrea sa moara.

Instructorul Nicolae Tanase a fost impuscat de trei ori de elevul sau

Biletul lasat de Cristian Pop a fost gasit de familia acestuia, intr-o haina. Tanarul de 24 de ani scrisese ca se simte inutil si ca isi doreste sa moara.

In depresie dupa ce iubita a plecat in strainatate

Crima urmata de sinucidere comisa marti seara in Poligonul UTI, detinut de milionarul Tiberiu Urdareanu, a fost suprinsa de camerele de supraveghere, din imagini reiesind ca tanarul, care tragea la tinta, si-a impuscat instructorul de trei ori cu un pistol Glock, dupa care s-a impuscat in cap. Cristian Pop era un client mai vechi al poligonului si nu era cunoscut de angajati drept o persoana conflictuala. Tanarul de 24 de ani isi facuse programare la poligon pentru marti seara, iar in jurul orei 19.30 a inceput sa traga la tinta asistat de instructorul Nicolae Tanase, director al Poligonului UTI, in varsta de 56 de ani. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din poligon se poate observa cum tanarul trage cateva focuri la tinta dar pentru ca este foarte agitat, instructorul ii corecteaza de mai multe ori pozitia corpului. La un moment dat, Pop se intoarce brusc catre barbatul de 56 de ani si il impusca o data cu pistolul Glock de calibru noua milimetri, de la o distanta de aproximativ un metru. Dupa ce instructorul s-a prabusit, Popa a mai tras inca doua gloante in trupul victimei. Apoi acesta si-a scos castile si s-a impuscat in cap cu acelasi pistol. Potrivit anchetatorilor, familia lui Pop a declarat ca baiatul intrase in depresie dupa ce iubita lui a plecat in strainatate. Nu demult, managerul si instructorul Nicolae Tanase declara ca ideea deschiderii unui poligon a aparut la firma UTI, specializata in sisteme de securitate si detinuta de controversatul afacerist Tiberiu Urdareanu, in 2007. Doi ani mai tarziu, Poligonul UTI a fost infiintat, in urma unei investitii de 400.000 de euro.

author avatar
Andrei Coman
475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger