Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sindicatul ROMATSA, gata sa intre in greva generala saptamana viitoare

Sindicatul ROMATSA, gata sa intre in greva generala saptamana viitoare

Autor:

La exact doua saptamani de cand fusesera in greva de avertisment, reprezentantii Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania (ATSR) sunt hotarati sa faca un alt pas, astfel incat sa se asigure ca nemultumirile lor vor fi solutionate.

 

saediu Sindicatul ROMATSA, gata sa intre in greva generala saptamana viitoareSi anume sa intre in greva generala. Termenul inaintat pentru un astfel de pas este martea viitoare, adica pe 30 mai. Vestea le-a dat deja emotii celor care au in plan sa calatoreasca, pe calea aerului, la inceputul minivacantei de 1 iunie, mai ales cand s-au gandit la efectele miscarii de avertisment, cand au fost inregistrate intarzieri la un numar semnificativ de zboruri catre si din Romania.

Din cate se mentioneaza intr-o notificare semnata de catre liderul Sindicatului ATSR, Andreias Paduraru – adresata Consiliului de Administratie, directorului general, dar si directiilor de subunitati ai ROMATSA si postata, joi dupa-amiaza, pe pagina oficiala de Facebook a ATSR-ului – intentia vizeaza “greva propriu-zisa la nivelul ROMATSA SA, toate subunitatile, incepand cu data de 30 mai 2017, ora 9 (ore locale)”.

Ramane de vazut daca pana saptamana viitoare revendicarile sindicalistilor isi vor gasi rezolvare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!