AcasăNewsSindicatul Politistilor si-a tras purtator de cuvant

Sindicatul Politistilor si-a tras purtator de cuvant

Conducerea SNAP, sindicatul Politistilor, condus de  Iulian Surugiu, a comunicat, oficial, numirea lui Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei Romane,  in functia de director de comunicare. Acesta devine, astfel, primul ofiter de relatii publice al unui sindicat al agentilor din Ministerul de Interne.        

Chrisitian Ciocan are o activitate de peste 28 de ani in MAI si a avut o activitate pentru care a primit calificative de ”foarte bine”. Numirea acestuia ca purtator de cuvant al sindicatului Politistilor vine dupa o lunga perioada de timp in care Christian Ciocan a stat departe de presa. Ofiterul a devenit cunoscut si in lumea modei dupa ce designer-ul Catalin Botezatu a lansat o linie de lenjerie intima cu numele acestuia, ”Ciocan”.

author avatar
National
888 afisari

2 COMENTARII

  1. Up date:
    1. Purtător de cuvânt și Director de comunicare al Federatiei Sindicatelor Democratice al Polițiștilor din România „Alexandru Ioan Cuza”

    2. Vicepreședinte al SNPPC din SPRPCIV

    Cu respect,

    Comisar-șef de poliție Christian Ciocan

  2. Va rog sa va desemnați jurnaliștii pentru acreditare!

    Va voi transmite invitația la conferința de presa (subiectele vi le voi comunica prin intermediul comunicatului și jurnaliștilor acreditați.

    Mulțumesc!

    Cu respect,

    Purtătorul de cuvânt al FSDPR „Alexandru Ioan Cuza” (BNS)
    Vicepreședinte al SNPPC din SPRPCIV

    Comisar-șef de poliție Christian Ciocan
    Mobil: 0757.123456

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger