Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sindicalistii din Invatamant picheteaza Ministerul Muncii. Ziua 1

Sindicalistii din Invatamant picheteaza Ministerul Muncii. Ziua 1

Autor:

Pentru a-si face mai bine vazute si auzite nemultumirile, sindicalistii din Educatie au de gand sa se adune in fata Ministerului Muncii, timp de doua zile, de miercuri incepand – adica din ziua in care la Camera se va supune la vot motiunea simpla depusa de PNL, intitulata “Lia Olguta Vasilescu – Ministrul Minciunii si al Injustitiei Sociale”.

 

prot 350x263 Sindicalistii din Invatamant picheteaza Ministerul Muncii. Ziua 1Concret, reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant planuiesc sa picheteze sediul institutiei conduse de social-democrata Lia Olguta Vasilescu incepand de miercuri, timp de doua ceasuri, incepand cu ora 13. Sindicalistii au in vedere sa protesteze si joi, de aceasta data vreme de patru ore, in intervalul 10-14.

Oficialii Federatiei sustin ca au hotarat sa faca un astfel de pas dupa ce au adresat “memorii cu problemele din sistemul de educatie catre Ministerul Muncii, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Educatiei Nationale, precum si catre Guvernul Romaniei” si atrag atentia Executivului ca “nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ar putea duce la proteste de amploare in intreaga tara”.

sursa foto: Facebook/Fsli Romania
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!