AcasăNewsSindicalistii din Invatamant picheteaza Ministerul Muncii. Ziua 1

Sindicalistii din Invatamant picheteaza Ministerul Muncii. Ziua 1

Pentru a-si face mai bine vazute si auzite nemultumirile, sindicalistii din Educatie au de gand sa se adune in fata Ministerului Muncii, timp de doua zile, de miercuri incepand – adica din ziua in care la Camera se va supune la vot motiunea simpla depusa de PNL, intitulata „Lia Olguta Vasilescu – Ministrul Minciunii si al Injustitiei Sociale”.

Concret, reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant planuiesc sa picheteze sediul institutiei conduse de social-democrata Lia Olguta Vasilescu incepand de miercuri, timp de doua ceasuri, incepand cu ora 13. Sindicalistii au in vedere sa protesteze si joi, de aceasta data vreme de patru ore, in intervalul 10-14.

Oficialii Federatiei sustin ca au hotarat sa faca un astfel de pas dupa ce au adresat „memorii cu problemele din sistemul de educatie catre Ministerul Muncii, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Educatiei Nationale, precum si catre Guvernul Romaniei” si atrag atentia Executivului ca „nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari si ca lipsa dialogului social pentru rezolvarea acestora ar putea duce la proteste de amploare in intreaga tara”.

sursa foto: Facebook/Fsli Romania

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger