Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sindicalistii din domeniul feroviar, protest la MT si la Guvern

Sindicalistii din domeniul feroviar, protest la MT si la Guvern

Autor:

A fost protest, vineri, in Capitala. Au rasunat fluierele si sunetele de vuvuzele, in prima faza in fata Ministerului Transporturilor, condus de Lucian Sova, iar apoi in fata sediului Executivului, in Piata Victoriei.

 

protest1 Sindicalistii din domeniul feroviar, protest la MT si la Guvern

Avand pancarte pe care erau trecute diverse mesaje, oamenii au facut tot posibilul pentru a-si face cunoscute mai bine problemele

Sute de reprezentanti ai Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane, cel mai mare for sindical al ceferistilor autohtoni, dar si membri ai Federatiei Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania au participat la mitingul menit a le atrage atentia reponsablilor asupra nemultumirilor angajatilor din acest domeniu. In principal, ele tin de conditiile de munca, de nevoia de investitii in calea ferata, pentru reabilitarea infrastructurii feroviare, dar si in vederea achizitiei de vagoane noi.

Protestatarii s-au adunat in cursul diminetii in parcul din fata Ministerului Transporturilor, de unde au pornit in mars catre Guvern, unde au protestat pana la ora 12.

sursa foto: captura video facebook.com/fnfmcv    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!