AcasăNewsSindicalist din politie, vizat de verificarile colegilor de breasla

Sindicalist din politie, vizat de verificarile colegilor de breasla

Unul dintre cei mai cunoscuti lideri sindicali si, culmea, tocmai al Sindicatului Agentilor de Politie ar fi vizat de cercetarile pe care colegii sai de breasla le fac intr-un dosar in care prejudiciul estimat ajunge la 8 milioane de lei.

Verificarile se fac de catre politistii Capitalei, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel din Bucuresti, iar printre domiciile perchezitionate in aceasta dimineata s-ar afla si cel al lui Iulian Surugiu, din cate anunta Digi 24. Pe langa perchezitii, urmeaza sa se faca si audieri, in acest sens numele a 28 de persoane fiind trecute pe mandate de aducere.

In cazul de fata exista suspiciuni in privinta savarsirii de fapte de evaziune fiscala si complicitate la aceasta infractiune. Verificarile – 45 la numar, din cate anunta anchetatorii- se fac atat in Bucuresti- 17, cat si in orasele Bragadiru si Buftea, precum si in doua judete limitrofe Capitalei- Ilfov si Giurgiu si vizeaza atat locuintele unor persoane fizice, cat si sediul social al unor firme. Oamenii legii au in plan sa identifice si sa ridice atat inscrisuri, cat si alte documente de natura financiar-contabila, pe care sa le utilizeze in continuarea  investigatiei.

Pana la aceasta data, in baza verificarilor facute, anchetatorii au ajuns la concluzia ca „in perioada 2009 – 2013, in contabilitatea mai multor societati comerciale active, avand ca principale obiecte de activitate constructii, comert cu materiale feroase si comert imbracaminte –incaltaminte, au fost inregistrate achizitii/prestari de servicii fictive, provenind de la un numar de 10 societati cu comportament de tip fantoma, infiintate in acest sens”.

Dupa cum mentionam anterior, in comunicatul Parchetului Curtii de Apel Bucuresti se precizeaza si faptul ca prejudiciul estimat in cazul de fata este de 8 milioane de lei.

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger