Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Simularea Evaluarii Nationale, ziua 2 – matematica

Simularea Evaluarii Nationale, ziua 2 – matematica

Autor:

Dupa ce au inceput saptamana testandu-si cunostintele la limba si literatura romana, elevii claselor a VIII-a si cei de clasa a VII-a din Capitala si din tara, care participa la simularea Evaluarii Nationale, dau piept, marti, cu a doua proba a testarii. Adica vor avea de rezolvat subiectele la matematica.

 

evaluare nationala 350x233 Simularea Evaluarii Nationale, ziua 2   matematica

Acum e doar simulare, in vara e examenul propriu -zis

Ca si in ziua precedenta, proba a inceput la ora 9, iar scolarii vor avea la dispozitie doua ore pentru a rezolva subiectele trecute pe foile de examen, din momentul in care procedura de distribuire a acestora s-a incheiat.

Rezultatele la aceste simulari – care se vor comunica pe 22 martie – se trec in catalog doar la cererea elevului sau a parintelui. Ministerul Educatiei a tinut sa sublinieze inca de dinaintea inceperii demersului faptul ca “obiectivele acestei simulari sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care il vor sustine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregatire atins in aceasta etapa, precum si optimizarea pregatirii in vederea obtinerii unor rezultate satisfacatoare la probele din luna iunie”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!