Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Simularea BAC-ului 2018 continua. Miercuri, proba la alegere

Simularea BAC-ului 2018 continua. Miercuri, proba la alegere

Autor:

In functie de profilul de studiu, elevii claselor a XI-a si a XII-a care au participat miercuri la simularea Bacalaureatului 2018 au avut de rezolvat subiecte la matematica sau istorie.

 

examen Simularea BAC ului 2018 continua. Miercuri, proba la alegereConcret, in prima parte a zilei de 21 martie s-a dat proba obligatorie a profilului, parte a etapelor scrise ce fac parte din simularea BAC-ului din acest an.

Liceenii au avut 3 ore la dispozitie pentru a rezolva subiectele trecute pe variantele extrase. Cei care invata la profil real au infruntat subiecte de matematica, in timp ce elevii care studiaza la clase cu profil umanist au primit subiecte de istorie.

Probele scrise se incheie joi, cu cea la alegere a profilului si specializarii – la care participa doar elevii de clasa a XII-a. Lucrarile vor fi corectate timp de mai multe zile, iar rezultatele simularii Bacalaureatului 2018 se vor anunta pe 30 martie.

In orele urmatoare, pe site-ul Ministerului Educatiei urmeaza sa fie anuntate subiectele si baremele pentru proba de miercuri.

sursa foto: ph-online.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!