AcasăNewsSimulare Evaluare Nationala 2018, clasa a VIII-a, matematica. Subiectele si baremul de...

Simulare Evaluare Nationala 2018, clasa a VIII-a, matematica. Subiectele si baremul de notare

Simularea Evaluarii Nationale continua. Marti, scolarii de clasa a VIII-a au dat poate cea mai temuta dintre probe, cea la matematica.

Asadar, la o zi de cand elevii care participa la aceasta testare dadusera proba scrisa la romana, a venit randul matematicii. Pentru rezolvarea subiectelor, pe care le puteti consulta AICI, participantii la aceasta simulare au avut la dispozitie doua ore.

Cei interesati sa vada cum s-au descurcat la aceasta a doua proba din cadrul simularii Evaluarii Nationale 2018 la clasa a VIII-a, afla ca Ministerul Educatiei a publicat pe site, la sectiunea special dedicata acestei testari, baremul de evaluare si de notare la matemarica. Acesta este disponibil AICI.

Elevii apartinand minoritatilor nationale vor da, miercuri, simularea la limba si literatura materna. Apoi toate aceste lucrari de la simularea Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a vor fi corectate, urmand ca rezultatele sa fie anuntate pe 16 martie. Notele obtinute de elevi la aceasta testare nu vor fi trecute in catalog, decat in situatia in care scolarii cer acest lucru.

sursa foto: portalinvatamant.ro

363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger