Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Simulare cutremur. Dancila, la Centrul National de Coordonare: este un exercitiu foarte important

Simulare cutremur. Dancila, la Centrul National de Coordonare: este un exercitiu foarte important

Autor:

Viorica Dancila a urmarit de pe teren cum anume se desfasoara interventiile in cadrul simularii interventiei in cazul unui cutremur puternic ce s-ar fi putut produce in Vrancea, zona cunoscuta drept cel mai activa din punct de vedere seismic din Romania. 

 

dancila 4 Simulare cutremur. Dancila, la Centrul National de Coordonare: este un exercitiu foarte importantConcret, sefa Guvernului a mers, sambata, la Ciolpani, alaturi de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) din cadrul Ministerului de Interne, la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, activat ca urmare a presupusului cutremur de 7, 5 grade pe Richter care – conform simularii -s-ar fi produs sambata dimineata, spunand ca are “incredere in desfasurarea acestui exercitiu”. “Am luat act de acest lucru, este un exercitiu foarte important, care ne va permite sa vedem cum (…) se face aceasta mobilizare, dar in acelasi timp sa vedem daca in urma acestui exercitiu exista deficiente si cum putem inlatura aceste deficiente”, a punctat Viorica Dancila.

Exercitiul in cauza se va desfasura pe durata a cinci zile.


1 Comentariu la Simulare cutremur. Dancila, la Centrul National de Coordonare: este un exercitiu foarte important

  1. Contra

    Nu ne mai speriati! Suntem destul de necajiti si ingrijorati!
    V-ati gandit ca , daca sub Ceau. au dat navala unii de o anumita etnie si au taiat degetele de pe care nu ieseau inelele si au smuls cerceii cu tot cu lobul urechii, nu avem nicio sansa? De data asta , daca se intampla, mai bine crapi decat sa ajungi cersetor in cimitir(dar si acolo locul e platit! Adio locuinte si ajutoare!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!