Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Simulare BAC 2018 – clasele XI si XII. Ce subiecte s-au dat la romana. Si baremele

Simulare BAC 2018 – clasele XI si XII. Ce subiecte s-au dat la romana. Si baremele

Autor:

A inceput simularea probelor scrise din cadrul Bacalaureatului 2018. Astfel ca elevii din clasele terminale de liceu – a XII si a XII-a – au avut luni dimineata un alt orar decat cel obisnuit.

 

bacalaureat 2012 sesiune toamna probe scrise examen 300x225 Simulare BAC 2018   clasele XI si XII. Ce subiecte s au dat la romana. Si baremele

(foto: verticalnews.ro)

Au mers la clase si, timp de trei ore, au incercat sa rezolve cat mai bine varianta de subiect extrasa. Chiar daca stiu ca notele nu se trec in catalog, decat in situatiile in care fac o solicitare in acest sens, cei mai multi dintre elevi au inteles ca astfel isi testeaza cunostintele pentru tot mai apropiatul “examen al maturitatii”, Bacalaureatul, asa ca s-au straduit sa isi ia misiunea cat mai in serios, chiar daca a fost vorba despre o simpla simulare la proba la limba si literatura romana.

In cursul dupa-amiezii, pe site-ul MinisteruluI Educatiei au fost afisate atat subiectele, cat si baremele de notare, astfel incat copiii sa isi poata face o evaluare a felului in care au rezolvat cerintele trecute pe foile de examen, la aceasta prima proba scrisa a simularii Bacalaureatului  din 2018.

Gasiti aici subiectele si bamerele la simulare – clasa a XI 

Gasiti aici subiectele si baremele la simulare – clasa a XII     

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!