Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » SIMULARE BAC 2018 (clasa a XII-a). S-au anuntat baremele la proba la alegere

SIMULARE BAC 2018 (clasa a XII-a). S-au anuntat baremele la proba la alegere

Autor:

Ultima etapa din cadrul simularii Bacalaureatului 2018, cea la care au participat exclusiv elevii de clasa a XII-a, a fost proba la alegere a profilului si specializarii.

 

clasa 300x225 SIMULARE BAC 2018 (clasa a XII a). S au anuntat baremele la proba la alegereCa si la precedentele probe scrise la care au dat, in ultimele zile, simularea “examenului maturitatii”, candidatii au avut la dispozitie trei ore pentru a rezolva subiectele trecute pe varianta extrasa inainte de inceputul evaluarii de joi, in functie de domeniile pe care le-au putut alege.

In cursul dupa-amiezii, Ministerul Educatiei a publicat, la sectiunea special dedicata acestor simulari, baremele de notare pentru proba de azi – la anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, biologie vegetala si animala, chimie, economie, fizica, filosofie, geografie, informatica, logica, psihologie sau sociologie.

GASITI AICI BAREMELE LA PROBA DE JOI, conform edu.ro.

Rezultatele simularii Bacalaureatului 2018 vor fi anuntate pe 30 martie. In functie de notele obtinute, elevii vor sti unde anume mai au de staruit, ca sa poata obtine in vara rezultate cat mai bune.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!