AcasăNewsSimona Halep, confundata cu Maria Sarapova!

Simona Halep, confundata cu Maria Sarapova!

Confuzie sau rea-vointa: nu e Maria, e Simona !

Dintr-o gafa impardonabila a unor jurnalisti americani, imaginea tenismenei noastre a aparut intr-un articol cu tema dopajului din Rusia!

Confuzie sau rea-vointa: nu e Maria, e Simona !

“Rusia, acuzata de dopaj la scara larga” este titlul materialului publicat pe site-ul www.sportstalkflorida.com, referitor  si la suspendarea pentru dopaj a jucatoarei Maria Sarapova, insa fotografia inserata este cea a Simonei, cu explicatia: “Maria a castigat al doilea titlu la Roland Garros, intr-o dupa-amiaza insorita”.

Este vorba de finala turneului, din 2014, dintre Halep si Sarapova, castigata de rusoaica, numai ca ziaristii le-au confundat fotografiile, punand-o pe romanca intr-o situatie jenanta si nedreapta, fiind alaturata de comentariile articolului privind existenta unei retele organizate prin care sportivii rusi ar fi folosit substante interzise.

Scandalurile pe aceasta tema s-au tinut lant, dupa ce Agentia Internationala Antidopping a  acuzat ca peste o mie de sportivi au beneficiat de programe de  dopaj pentru obtinerea de performante la olimpiade si alte competitii, intre 2011 si 2015, avand ca urmare, in anul acesta, interzicerea unei treimi din delegatia Rusiei de a participa la Jocurile de la Rio.

Gafa, sau nu, evident ca imaginea Simonei Halep(a patra jucatoare de tenis a lumii) are de suferit, mai ales ca jucatoarea romanca a oferit prima declaratie dupa aflarea suspendarii Sarapovei: “Este o treaba sensibila si nu as vrea sa comentez despre asta. Am citit doar si am auzit ca e suspendata. Eu cred ca se va intoarce(…)”, a comentat, vara aceasta, sportiva noastra. In urma sanctiunii, Maria Sarapova nu va avea dreptul sa participe la turneele de Grand Slam pana in 2018.

author avatar
Bogdan Borcea
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger