AcasăNewsSilvian Ionescu lasa de izbeliste Organizatia PDL sector 3

Silvian Ionescu lasa de izbeliste Organizatia PDL sector 3

Dupa ce a carmuit 11 ani aceasta filiala, considerata a fi una de top in partid, Silvian Ionescu a demisionat, luni, din functie.

In prag de campanie, Silvian Ionescu refuza sa mai pastoreasca organizatia PDL sector 3

Gestul nu a ramas fara ecou in randul partidului, unii dintre pedelisti punand evenimentul pe seama relatiei nu foarte cordiale avute de Silvian Ionescu cu actualii lideri. Contactat, acesta a confirmat demisia, dar a pastrat rezerva atunci cand a venit vorba despre cauze: ”Din motive personale”. Ca de obicei insa, ”folclorul” de partid vehiculeaza o varianta de lucru conform careia toata povestea a inceput la localele din primavara acestui an.

Formula lui Canacheu baga raca-n “pedeleu”

Concret, pedelistii cu pricina pun supararea lui Silvian Ionescu pe seama ratarii alegerii in Consiliul General al Municipiului Bucuresti a fiului sau, Bogdan. Care a candidat pe pozitia 15, in ideea ca ridica lista, iar o parte dintre cei intrati pe primele locuri vor demisiona pentru a face loc colegilor care au opintit mai mult in campanie (conform asa-numitei ”formule de ponderare” lansata de Costica Canacheu – n.r.). Spre surpriza celor doi Ionescu, cei care trebuiau sa demisioneze nu au mai facut-o (ba unul dintre ei a si taiat-o la alta organizatie), iar tanarul Bogdan a ramas pe dinafara. Situatia l-a infuriat si pe tatal Silvian, dovada readucerea in discutie a formulei cu pricina, urmata de eliminarea ei din practica partidului, in sedinta de luni, inainte de momentul demisiei.

Sulfina Barbu i-ar lua locul lui Ionescu, dar pedelistii de la 3 zic ”pas”

Prima care si-a revenit din surpriza plecarii lui Silvian Ionescu din functie a fost Sulfina Barbu, care a si incercat sa preia ”la cald” scaunul de sef proaspat eliberat. Mai exact, colegii sai de partid povestesc cum aceasta s-a oferit sa conduca ea sedinta, dupa ce Ionescu si-a anuntat demisia si a plecat imediat. ”Amabilitate” deloc gustata de pedelistii din sectorul 3, care i-au si comunicat Sulfinei Barbu ca functia de vicepresedinte al PDL ii este prea de ajuns. Dincolo de semnul de intrebare care pluteste asupra numelui  viitorului sef al filialei, plecarea lui Ionescu acum, in prag de campanie, nu face de loc bine PDL-ului, partid care, la nivelul Bucurestiului, pare sa fie lovit in continuare de ghinion.

author avatar
Simona Badulescu
1.734 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger