AcasăNewsSIHH 2017- Superceasuri si megavedete

SIHH 2017- Superceasuri si megavedete

Salonul marilor orologieri ce se desfasoara an de an la Geneva este din ce in ce mai spectaculos. Datorita ceasurilor tot mai sofisticate, dar si datorita vedetelor alese ca ambasadori ai marilor marci.

Pierce Bosnan

Acesta a 27-a editie a demarat furtunos, cu multe lansari, dar si cu noutati surprinzatoare. Spre exemplu, acesta este primul an cand Salonul este deschis marelui public, lucru care va ridica cota SIHH mult peste salonul concurent, de la Basel. Important, aceasta editie continua cu initiativa de anul trecut, denumita „Carre des Horlogers”, un spatiu dedicat ceasornicarilor independenti. Sa vedem acum cine dintre marile vedete si-a pus la bataie renumele pentru ceasurile preferate.

Lewis Hamilton

Dupa actrita Maggie Cheung, actorul Ryan Reynolds (Deadpool) este noul ambasador al Piaget, ca si Clive Owen pentru  Jaeger-Lecoultre. Baume & Mercier l-a ales pe Chen Kun, numit si  “domnul eleganta”, drept ambasador mondial, iar Pierce Brosnan este varful de lance al orologierului independent Speake-Marin.

Hugh Jackman

La lansarea pieselor JWC Schaffhausen au fost prezente puzderie de vedete precum James Marsden, Olga Kurylenko sau Adriana Lima, dar se pare ca Lewis Hamilton este cel care va reprezenta marca nu numai peste Ocean, ci oriunde in lume.

Conform specialistilor, anul acesta, SIHH (Salon International de la Haute Horlogerie) a avut numeroase surprize, dar cei mai multi spun ca urmatoarele cinci ceasuri sunt varful de lance al anului 2017.

Nr 1 Vacheron Constantin – Celestia Astronomical Grand Complication 3600

Astfel, de la marii maestrii orologieri vin noi si noi „specialitati” dintre care cu greu distingi care este o bijuterie si care un ceas de lux. Primul in top este Vacheron Constantin – Celestia Astronomical Grand Complication 3600. Aceasta piesa are nu mai putin de 23 de complicatii dar, in ciuda acestor dotari exceptionale, mecanismul are o grosime de numai  8,7 milimetri.

Nr 2 Panerai – Lab-ID

Numarul doi este Panerai – Lab-ID. Acesta este, probabil singurul ceas cu 50 de ani garantie prezentat la SIHH 2017. De asemenea, varianta Lab-ID Luminor 1950 Carbotech va numara numai 50 de bucati.

Nr 3 Greubel Forsey – Grande Sonnerie

Pe locul trei se afla Greubel Forsey – Grande Sonnerie.  Din acest ceas se vor fabrica numai undeva intre cinci si opt bucati anual.

Nr 4 Van Cleef & Arpels – Lady Arpels Papillon Automate

Locul patru este ocupat de Van Cleef & Arpels – Lady Arpels Papillon Automate. Expertii au numit aceasta bijuterie ca fiind o „poezie a orologeriei mondiale”. Pe locul cinci s-a asezat A Lange & Sohne – Tourbograph Perpetual “Pour le Mérite”.

A Lange & Sohne – Tourbograph Perpetual “Pour le Mérite”

Este vorba despre a cincea serie „Pour le merite”, imbunatatita cu mari complicatii, totul ascuns intr-o carcasa de platina.

author avatar
Catalin Dumitrescu
629 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta extra: bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: gabrielanoiembrie@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger