AcasăDezvaluiriAnchete”Sifoanele” DNA, mai rau ca prostituatele!

”Sifoanele” DNA, mai rau ca prostituatele!

Dinu Pescariu şi Claudiu Florică, în "săptămâna patimilor

 A trecut atat de putin de cand scriam ca „vin vremuri grele pentru sifoanele DNA”, dezvaluind ca, „storsi ca lamaile” de sistem, denuntatorii de profesie vor fi bagati, la randul lor, in „malaxorul” Justitiei si iata ca deja Claudiu Florica si Dinu Pescariu au fost anuntati oficial ca s-a inceput urmarirea penala impotriva lor!

Dinu Pescariu şi Claudiu Florică<br >în săptămâna patimilor

Si acesta este doar inceputul pentru cei care se suisera pe piedestalul unor „intangibili” in fata legii, doar pentru ca au „turnat” procurorilor. Insa, cum „numele grele” denuntate nu au fost intotdeauna ingenuncheate definitiv in instanta, dezvaluiam ca multi dintre cei „turnati” au facut apoi, la randul lor, plangeri impotriva denuntatorilor. Sau barem au dat procurorilor ponturile necesare pentru a-si putea infunda propriile „sifoane”, dupa ce si-au facut treaba cu ele.

Politistul bun, politistul rau…

Iar „calvarul” denuntatorilor de pe „lista neagra” unde, alaturi de Claudiu Florica, Dinu Pescariu sau Tiberiu Urdareanu a inceput dupa ce acestia si-au dat seama ca, in urma tsunami-ului mediatic creat, dar si a ultimelor schimbari de Putere de la Bucuresti, sistemul s-ar putea sa-i lase din brate.

Claudiu Florică

Cu toate acestea, inca o buna perioada de vreme, acestia au continuat sa fie exploatati informativ la extrem, anchetatorii jucand rolurile deja clasice de politistul bun si politistul rau. Astfel ca atunci cand un politist judiciar le spunea ca o sa-i trimita in judecata si ca sa nu uite ca si-au facut dusmani puternici, care de-abia ii asteapta la cotitura, un altul ii asigura ca vor avea grija de ei, dar sa mai dea ceva din casa. Iar in unele cazuri situatia lor a inceput sa fie comparata cu cea a prostituatelor care nu vor sa colaboreze si pe care „gaborii”, pentru a scoate cat mai mult de la ele, le prezinta si varianta de a le lasa inapoi singure pe strada, unde le asteapta „pestii” mai mari sau mai mici… Si uite cum, chiar la inxceputul „Saptamanii patimilor”, DNA a anuntat declansarea urmaririi penale impotriva unui noum lot din dosarul Microsoft.

Lotul Microsoft II

Numai ca, de aceasta data, dupa predecesorii ilustri care au fost incatusati in urma „stropelilor” lui Florica si Pescariu si printre care se numara nume grele ca Dorin Cocos, Gheorge Stefan sau Niculae Dumitru „NIRO”, din noua grupare fac parte chiar denuntatorii initiali. Si Claudiu Florica si Dinu Pescariu vor face echipa in noul lot cu Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor care, la randul sau, dupa prima arestare, a devenit unul dintre „scriitorii” favoriti ai DNA.

author avatar
Catalin Tache
1.698 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tare. Sa faci un avertizor de integritate prostituata! Asta da incurajarea luptei impotriva coruptiei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger