Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sieranevada, succes in aer liber

Sieranevada, succes in aer liber

Autor:

Festivalul Filmelor Romanesti a debutat pe terasa Promenada, cu proiectia spectacol a filmului „Sieranevada”.

 

unnamed 500x500 Sieranevada, succes in aer liberIn prezenta regizorului Cristi Puiu, bucurestenii au putut savura in aer liber unul dintre cele mai premiate filme romanesti, dar si sa afle detalii inedite despre povestea din spatele peliculei de succes.

unnamed 1 500x500 Sieranevada, succes in aer liber“Sieranevada” a fost difuzat pe un ecran de mari dimensiuni, cu ajutorul unui proiector unic în Romania, creat special pentru proiectii in aer liber, cu o capacitate de 35.000 lumeni. “Va multumesc foarte mult pentru prezenta, ca v-ati facut timp si ati ajuns la acest film lung de trei ore. Festivalul Filmelor Romanesti a fost organizat de Casa de Productie Mandragora. Acest festival înseamna un efort de a suscita filmul romanesc si pentru ca cei care se ocupa aici la Promenada de organizare au fost generosi si ne-au primit, am zis ca ar fi foarte bine daca lucrurile acestea s-ar repeta an de an. Si daca noi suntem primii care pasim aici pe acoperisul mall-ului, poate o sa mai vina si altii. Filmele care vor fi prezentate zilele acestea aici sunt produse de Casa de Productie Mandragora. Poate ca la anul o sa prezinte Mungiu, Porumboiu, Tudor Giurgiu, Mitulescu, case de productie care au aparut dupa 2000 si care au succes”, a declarat regizorul Cristi Puiu.

unnamed 2 720x479 Sieranevada, succes in aer liberSeria productiilor care vor fi prezentate pe terasa Promenada va continua cu “Morgen”, regia Marian Crisan — 2 iunie, “Rocker”, regia Marian Crisan — 4 iunie, “Orizont”, regia Marian Crisan — 5 iunie, si “Acasa la tata”, regia Andrei Cohn — 6 iunie. Intrarea la acest eveniment este libera iar vizionarea filmelor rulate în cadrul festivalului se poate face si din cafenelele de pe terasa în baza unei rezervari.

unnamed 3 720x479 Sieranevada, succes in aer liber

unnamed 4 720x479 Sieranevada, succes in aer liber    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!