Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » “Sieranevada” pe Blu-ray, prezentat publicului din Capitala. Cristi Puiu va fi la lansare!

“Sieranevada” pe Blu-ray, prezentat publicului din Capitala. Cristi Puiu va fi la lansare!

Autor:

Dupa ce a fost prezentat publicului de la TIFF, lungmetrajul regizat de Cristi Puiu – considerat deopotriva de critici si spectatori drept cel mai bun film al anului 2016- va fi lansat pe Blu-ray, intr-o editie de colectie, zilele urmatoare, si in Capitala.

 

Cristi Puiu @ Laszlo Raduly pentru LIFE.ro  333x500 Sieranevada pe Blu ray, prezentat publicului din Capitala. Cristi Puiu va fi la lansare!Se va intampla peste doar doua zile, adica joi, 15 iunie, de la ora 19, cand Cristi Pui va asteapta la Carturesti -Gradina Verona, pe strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15. Tot de joi, fanii „Sieranevada“ pot cumpara aceasta editie de colectie din retelele librariilor Carturesti, Humanitas si Librarium din toata tara

Tiparita intr-un tiraj limitat de 979 de exemplare, editia de colectie cuprinde filmul in format Blu-ray (cu subtitluri in engleza si franceza), insotit de un interviu realizat de George Serban (cu versiuni in engleza si franceza), precum si de o selectie de 32 de fotografii din seria „Sieranevada“. Instantaneele poarta semnatura regizorului Cristi Puiu si au fost facute la inceput de 2016, in Bucuresti. Mai exact la scurta vreme dupa incheierea filmarilor la “Sieranevada”.

Blu-ray-ul include o secventa inedita de 3 minute, care a fost taiata la montaj. In plus, fiecare exemplar al editiei va fi unicat. Pachetul contine cate un set de replici din „Sieranevada“, scrise de mana chiar de regizorul si scenaristul Cristi Puiu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!